Barça

Bartomeu presideix per primer cop l'assemblea de compromissaris on anuncia que esgotarà el mandat i es presentarà a les pròximes eleccions

Josep M. Bartomeu ha presidit per primer cop l'Assemblea General Ordinària on ha explicat els punts més rellevants de la temporada 2013/14 i quins són els reptes que s'han marcat per al futur. Entre aquests, Bartomeu ha anunciat que es presentarà a les eleccions després d'haver esgotat el mandat.

Actualitzat

Josep M. Bartomeu ha presidit per primer cop l'Assemblea General Ordinària on ha explicat els punts més rellevants de la temporada 2013/14 i quins són els reptes que s'han marcat per al futur. Entre aquests, Bartomeu ha anunciat que es presentarà a les eleccions després d'haver esgotat el mandat.

L'Assemblea General Ordinària de la temporada 2013/14 ha estat presidida per primer cop pel president Josep M. Bartomeu. Ell mateix ha explicat que "la temporada 2013/14 ha estat una de les etapes més dures dels darrers anys però probablement una de les més significatives". Bartomeu ha afegit que en aquesta etapa "s'han produït set episodis que considerem excepcionals, alguns una cursa d'obstacles que hem superat gràcies al treball d'algunes persones i pel suport de molts de vosaltres a aquesta junta directiva". El president del F. C. Barcelona ha desgranat aquests temes: El relleu presidencial, el "cas Neymar", la sanció de la FIFA, la pèrdua de Tito Vilanova, l'acció de responsabilitat, el posicionament del club respecte al dret a decidir i engegar la construcció d'un nou espai Barça.

Per al màxim mandatari blaugrana, aquests set temes són cabdals per entendre què és el Barça avui, a més d'anunciar els reptes que s'han proposat per als pròxims 2 anys, en paraules de Bartomeu:

Relleu presidencial: "Un dels punts més rellevants de la temporada passada" amb el punt i final, el 23 de gener, de Sandro Rosell al capdavant del Barça. "Molts dels èxits són mèrit d'ell", ha explicat Bartomeu, i l'hi ha agraït públicament. "Estic decidit de completar l'actual mandat i presentar-nos a les eleccions per completar l'elecció de govern fins al 2022".

"Cas Neymar": "Vam incorporar un dels jugadors amb més talent del món del futbol", ha explicat Bartomeu. "Seguim considerant que en el cas Neymar no s'ha produït cap delicte fiscal", només una controvèrsia interpretativa sobre el pagament dels impostos, ha explicat.

Sanció de la FIFA: "Hem reconegut que hem fet errors administratius que estem corregint i hem fet un recurs al TAS perquè la sanció imposada és excessiva per l'error administratiu comès i esperem que hi hagi una ressolució aviat i sigui favorable", ha dit. "Seguirem el model de la Masia i farem les contractacions que s'hagin de fer pel món de manera correcta", ha finalitzat.

La pèrdua de Tito Vilanova: "Un referent que ha marxat i que ha ajudat molt a aquest club. Com a llegat, el seu esportiu és innegable i la directiva vam considerar fer un homenatge properament pel qual el camp número 1 de la Ciutat esportiva portarà el seu nom". En finalitzar aquest punt s'ha dedicat un aplaudiment a l'exentrenador blaugrana.

Acció social de responsabilitat: "Tenim informacions que en propers dies hi haurà sentència i serà bo pel Barça i l'estabilitat econòmica del nostre club" ha avançat Bartomeu.

El dret a decidir: "Ja ens vam expressar en la darrera assembla que estem a favor del dret a decidir. El nostre compromís amb el poble és indubtable i fa pocs dies vam reconfirmar la nostra adhesió al pacte nacional amb una carta adreçada a Joan Rigol" ha explicat el màxim dirigent blaugrana.

Referèndum Nou espai Barça: "Vam fer un exemple d'una votació pel nou espai Barça. És un projecte estratègic per al club perquè volem ser encara més grans. El sí del soci és un mandat que hem agafat amb responsabilitat i que tirarem poc a poc endavant amb els terminis que vam acordar".

 

Els 7 reptes de la transformació que s'ha marcat la Junta Directiva per als pròxims 2 anys: la competitivitat esportiva que s'ha de traduir amb sumar més títols que la temporada anterior, la construcció del projecte "espai Barça" que serà "únic al món, sense posar en risc la sostenibilitat econòmica del club" i a la pròxima Assamblea Bartomeu ha anunciat que presentaran "el projecte guanyador del Camp Nou i del Palau Blaugrana". El tercer repte és consolidar el model econòmic blaugrana amb uns ingressos rècords aquest any i la reducció del deute i també que en la pròxima Assamblea, es proposarà "el nou patrocinador per la samarreta". El quart és "reforçar la reestructuració executiva del club" per "professionalitzar el club"; el cinquè repte és la comunicació, ha explicat Bartomeu. "El Barça és un fenòmen global imparable" i per això "la nostra informació ha de ser transparent". La penúltima acció és la de "desenvolupar més accions a través de la Fundació" i la darrera, "potenciar el club en la seva vessant social".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut